July 17, 2024

paperclipvogel.nl

Online dieren informatie

Met mijn hond naar de hondentrimsalon in Eindhoven

Wat ben ik blij met hondentrimsalon Eindhoven. Aangezien wij een Cocker Spaniel hebben die vaak naar de trimmer moet om zijn haren te ontklitten ben ik blij dat ik nu naar de salon van Nikki kan gaan. Hier hebben zij zeer veel ervaring met verschillende rassen en kunnen onze Dennis weer tot een mooie hond omtoveren. Voorheen hadden wij zelf een scheerapparaat gekocht en hier hadden wij meerdere pogingen gedaan om onze hond weer een toonbaar kapsel te geven. Vaak kwamen wij niet verder dan alleen zijn rug te scheren, omdat meneer er geen zin in had en begon te bijten.

Een mooi geschoren hond

Na de zoveelste poging was de maat vol en hebben wij een afspraak gemaakt bij de hondentrimsalon in Eindhoven. De allereerste keer was ik best wel zenuwachtig of onze hond wel stil bleef zitten en niet zal gaan bijten. Bij binnenkomst begon Dennis aan de riem te trekken en wilde weer naar buiten rennen. Maar door middel van een koekje was hij makkelijk over te halen en liep gewillig met de trimster mee naar binnen.

Na twee uur kon ik onze hond weer ophalen en zag hij er weer stralend uit. Zijn nagels waren gekipt, oren schoongemaakt lekker gewassen en geschoren.