April 13, 2024

paperclipvogel.nl

Online dieren informatie

labradoodles te koop!

Daisybelle-300x300Ikzelf ben een echte dierenvriend en nadat mijn trouwe viervoeter Boris is overleden voor enkele weken terug is het gemis groot. Wanneer je een dier een lange tijd onder je hoede hebt krijg je er toch een goede band mee, wanneer dit wegvalt is het voor mij erg zwaar. Doordat ik hier zo klaar mee was ben ik gaan zoeken naar een andere viervoeter. Ik moet wel zeggen dat ik een echte labradoodles fan ben waardoor ik heb gezocht op : labradoodles te koop!

Dazzling-labradoodles

Al vrij snel terecht gekomen op de website van Dazzling Australian Doodles. Hier was het namelijk mogelijk om een hondje aan te schaffen volgens de juiste regels zoals het hoort! Ik heb dan ook vrij snel een afspraak gemaakt om langs te komen en te kijken of dat er een nieuwe band te creeren is. Natuurlijk is het belangrijk dat de eigenaren van de dieren ons ook vertrouwen anders krijgen we geen viervoeter mee. Al met al was ik bij binnenkomst al meteen verliefd geworden op deze schattige puppy’s. Eentje bleef in de hoek zitten aangezien deze net wakker was geworden, hoe raar het ook klinkt maar hij trok echt mijn aandacht waardoor ik naast hem ben gaan zitten. Al vrij snel kroop hij bij mij op schoot en viel weer lekker in slaap! Dit was voor mij de doorslag om bij hun deze puppy te nemen. Doordat ik gezocht heb labradoodles te koop is het mogelijk gemaakt om mijn prachtige viervoeter te krijgen!australian