May 19, 2024

paperclipvogel.nl

Online dieren informatie

Overnachten met je paard op de Veluwe

magnesium voor paarden

De Veluwe is bij uitstek de perfecte plaats om met je paard te rijden. Er zijn kilometers aan ruiterpaden aangelegd en je hoeft je niet te vervelen. De afwisselende landschappen maken het voor jezelf en voor je paard gezellig om over de Veluwe te rijden. Het is enorm leuk om samen met je paard over de Veluwe te rijden. Wil je jouw paard meenemen naar het Veluwe huisje? Dan kun je jouw paard altijd bij een manege in de buurt laten slapen.

Paardensportcentrum Gert van den Hoorn

Midden op de Veluwe vind je Paardensportcentrum Gert van en Hoorn. Op de bijbehorende camping staan tientallen houten chalets waar jij in kan overnachten. Je paard? Die staat rustig in een ruime buitenstal die dagelijks wordt gemest en gestrooid. Het is zelfs mogelijk om je paard te laten verzorgen als je een dagje rust wil. 

Van der Valk Apeldoorn

Dat de hotelketen van der Valk populair is onder mensen was al bekend, maar wist je ook dat het hotel populair is onder paarden? Het hotel De Cantharel in Apeldoorn biedt namelijk de mogelijk om je paard mee te nemen op vakantie. Net als jij, logeert je paard in een 5-sterrenhotel en komt je viervoeter niets te kort.

Hoeve WoudsteeHoeve Woudstee ligt in een prachtig bosgebied van de Veluwe. Geniet samen met je paard van de omliggende bossen. Je kijkt vanuit je huisje huren Veluwe 2 personen zo naar je paard toe in de stal. Vanuit deze locatie kun je alle kanten op. Heide, bos of zandverstuiving, het is allemaal op een steenworp afstand.