July 17, 2024

paperclipvogel.nl

Online dieren informatie

Vijf dingen die je moet weten over ponykamp

Terwijl paardrijden een essentieel onderdeel van de ponykamp ervaring is, zijn er zoveel meer dingen die er te doen zijn. Van zwemtijd, tot dorps spellen, tot boogschieten, hier zijn vijf dingen over ponykampen die je misschien niet kent.

1) Maak je klaar om te rijden. Heel veel. Elke ochtend ontvangt u een uur lange rijles. Je neemt ook deel aan klinieken voor twee middagen per week. 

2) Je gaat zwemmen. Het wordt warm tijdens de zomer, en weinig dingen voelen beter dan het nemen van een duik in het meer of het zwembad. Als paarden kampeerder heb je veel mogelijkheden om af te koelen in het zwembad, te spelen op de blobs of de glijbanen af te dalen. 

3) Volledig unieke Programma’s. Heb je ooit een pijl en boog vanaf een paard willen schieten? Heb je ooit bezem Polo gespeeld? We rijden niet zomaar rond in cirkels. Onze programma’s zijn spannend, boeiend en brengen veel plezier. 

4) Neem deel aan een overnachtingskamp. Het is een belangrijk onderdeel van de overnight kamp-ervaring. Terwijl we elke ochtend en voor twee middagen in de schuur zijn, nemen we de rest van de tijd deel aan overnachtings activiteiten in de camping. Van kampvuren, tot dorps spellen, tot cootjes, het aanmelden voor ponykamp betekent niet dat je je favoriete delen van een overnachtingskamp mist. 

5) Een paard speciaal voor jou. Aan het begin van de week krijgt u een paard toegewezen en zolang u goed overweg kan, krijgt u de kans om de hele week op dat paard te rijden.  Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en schoonmaken van je paard. Op kliniek middagen krijg je de kans om een aantal van onze andere kamp paarden te berijden.

Hopelijk weet je hierdoor meer over het ponykamp waar je niet alleen met je paard bezig bent!