May 19, 2024

paperclipvogel.nl

Online dieren informatie

Het ontwerpen van een hondenkussen

dogs-companionr-hondenbed-country-fieldHet ontwerpen van een hondenkussen

Ik wilde altijd al dingen ontwerpen en het liefste voor dieren, dat is iets wat ik leuk vond. Het ontwerpen van een hondenkussen, was een goed idee. Ik zie zo vaak dat een hond niet in zijn mand ligt, maar op een kussen in de bank. Bij grotere honden word het wat lastiger, maar ook die zullen dat vast wel lekker vinden liggen. Ik ging daarom ook een hondenkussen ontwerpen. Er moesten ook vrolijke plaatsjes op komen, voor mannetjes honden en voor vrouwtjes honden. De eerste paar hondenkussens waren erg leuk en daarom ging ik al snel naar iemand die mij kon sponsoren voor het maken van een hondenkussen. Het was heel lastig om een sponsor te vinden, maar toen vond ik iemand die dat wel wilde omdat hij het ook wel een leuk en goed idee vond. Het ontwerpen van een hondenkussen was een geweldig idee, nu vind je in elke dierenwinkel een hondenkussen. Ze zijn erg populaire geworden en ik heb de sponsor ook weer netjes terug betaald. Ik kan met het geld heel veel doen, maar ik heb alles op mijn spaarrekening gezet. Ik vind het zonde om al het geld al meteen op te moeten maken, natuurlijk hebben we zelf ook een hondenkussen voor onze hond. Ik hoop natuurlijk dat ik nog meer leuke ideeën ga krijgen om te kunnen ontwerpen en dat het net zo populaire word als een hondenkussen, dat zou natuurlijk erg leuk zijn. Nu ben ik bezig met het ontwerpen van een hamsterpaleis, dat leek me erg grappig, misschien word dat ook wel populair.