May 19, 2024

paperclipvogel.nl

Online dieren informatie

Tip: dierenwinkel Dordrecht

dordrecht

Tegenwoordig haal ik mijn hondenvoer bij dierenwinkel Dordrecht!

Zoals veel van jullie weten heb ik een hele lieve trouwe viervoeter genaamd Tinus. Nergens kon ik brokken vinden voor mijn hond die hij ook daadwerkelijk opat. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij dierenwinkel Dordrecht.

hondenvoer

 

Assortiment

Eenmaal terechtgekomen in het assortiment kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Niet werden hier alleen dieren verkocht, maar ook was een zeer breed en diep assortiment aan voeren en dergelijke aanwezig. Alleen al voor honden waren er tientallen verschillende voeren aanwezig in vele verschillende prijs klassen.

kattenvoer

Klantvriendelijk

Wat een verschil met de supermarkt! Het personeel is er vakkundig en hebben daadwerkelijk een passie voor het dier. Zo hebben ze me kunnen adviseren om een ander soort voer te geven aan de hond. Dit voor was veel beter verteerbaar dan het voer wat ze in de supermarkten verkopen. En dat merkte ik. De ontlasting van de hond was veel beter en het diertje was ook veel vrolijker! Hij at nu ook gewoon zijn bak leeg! Dat deed hij voorheen nooit!

Echt een aanrader

Ik kan jullie ook echt aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij deze winkel. Nu heb ik het over het algemeen alleen over hondenvoer gehad.. maar ze hebben er nog veel meer! Accessoires voor de vissport, alles voor het konijn, vogels, katten en cavia’s. En dat alles wordt verkocht met een glimlach van dit vriendelijke personeel!

konijnenvoer